ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ενημερωθείτε σχετικά με ό,τι σας απασχολεί και αφορά ουρολογικές παθήσεις. Δείτε όλες τις νέες εξελίξεις και τεχνικές στις ουρολογικές επεμβάσεις.
Αν έχετε απορίες, είμαστε στη διάθεσή σας για να διευκρινίσουμε κάθε πιθανή ανησυχία καθώς και να διερευνήσουμε από κοινού την πάθησή σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση για την αποκατάσταση της υγείας σας.

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες που παρέχονται στην ιστοσελίδα διατίθενται αποκλειστικά προς ενημέρωση των επισκεπτών και καλύπτουν την πλειονότητα των ουρολογικών παθήσεων, επεμβάσεων και διαγνωστικών τεχνικών χωρίς όμως να υποκαθιστούν συμβουλές, διάγνωση ή θεραπεία από έναν επαγγελματία υγείας.

Το παρόν ιστολόγιο δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο ιατρικής καθοδήγησης, διάγνωσης ή θεραπείας οποιασδήποτε πάθησης ή διαταραχής. Οι χρήστες αυτής της ιστοσελίδας δεν θα πρέπει να βασίζονται στις πληροφορίες που παρέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα για τα προσωπικά τους προβλήματα υγείας. Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την υγεία σας, θα πρέπει να απευθύνεστε στον ιατρό σας ή σε άλλους φορείς Υγείας.

2018-03-22T10:16:13+00:00